Omdat wij het erg leuk vinden om oude Twentse tradities in ere te houden gaan wij (afhankelijk van tijd en mogelijkheden) kniepertjes bakken. Dit doen wij in de receptie. Een eerste datum is gepland op 29 december. Mocht u hierbij aanwezig willen zijn of zelf ook wat kniepertjes willen bakken onder het genot van een gluhweintje dan horen we dat graag. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden. 

 

Ook gaan wij oudjaarsdag in de middag oliebollen bakken. Ook hiervoor bent u uitgenodigd om met ons het oude jaar te vieren. Vaak zijn we bezig met oude tradities zoals bv carbit schieten. Ook hier zijn geen kosten aan verbonden. U hoeft zich ook niet op te geven!
25 mei 2018

Vandaag hebben we gekeken hoeveel steenuiltjes in het nestkastje zitten. Na een wat moeizame klim hebben Friso Koop en ik de steenuiltjes uit het nestkastje gehaald. Zoals je ziet zijn het er drie. Ze zijn nu alle drie geringd. Ook moeders geringd want ze had er nog geen. De kuikens zijn hier ongeveer 21 dagen oud. Ze zien er erg goed doorvoed uit! S'avonds horen we vader en/of moeder vaak. We zullen ze wel vaker horen als de kuikens het nest gaan verlaten. Altijd spannend!!

Welkom op camperplaats "De Nijenhaer"

 

Fam. Frielinck

Nijenhaerweg 25

7588 RA Beuningen

info@denijenhaer.nl                                                              Wij zijn het hele jaar geopend!